سفارش تبلیغ
صبا ویژن

طلاق توافقی با حضور وکیل چقدر طول می کشد؟

طلاق یکی از سخت ‌ترین مراحل زندگی زناشویی می باشد. علاوه بر مسائل و مشکلات مالی، مشکلات روحی و روانی زیادی نیز به همراه دارد. اگر زن و شوهر در دوران زندگی مشترک کلی خاطره تلخ از یکدیگر داشته باشند، بخصوص زوجه ‌ای که گرفتار بداخلاقی و خشونت همسرش بوده، مسلما با دیدن یکدیگر در مراحل طلاق توافقی و تجدید خاطرات تلخ، آسیب روحی بیشتری خواهد دید. در این شرایط و برای حفظ آرامش خود بهترین کار اعطای وکالت به وکیل دادگستری است. با وجود وکیل دیگر نیازی به مراجعه حضوری و حاضر شدن زوجین در جلسات رسیدگی به پرونده نبوده و تمام پروسه قانونی توسط وکیل هر یک از آنها به انجام می ‌رسد. مزیت اصلی وجود وکیل صرفه جویی در زمان می باشد. یک وکیل طلاق توافقی با تجربه و کاربلد می‌ تواند در بازه زمانی کمتر از 1 ماه حکم عدم امکان سازش شما را از دادگاه دریافت نماید.

 

 

اما چرا 1 ماه؟

 

اگر زوجین در جدایی و قطع زندگی زناشویی مصمم باشند، وکیل خانواده بنا به صلاح زوجین در طرح دادخواست طلاق حساسیت به خرج می دهد. به گونه ‌ای این دادخواست را مطرح می ‌کند که دیگر نیازی به حضور زوجین در جلسات مشاوره نباشد. این امر خود باعث کاهش مدت زمان طلاق توافقی می‌ شود.

 

 

شرایط طلاق توافقی با حضور وکیل

 

• حضور زوجین در دفتر وکیل

• تکمیل توافقنامه طلاق توافقی به امضای زوجین

• اعطای وکالت به وکیل

• انجام تمام مراحل طلاق توافقی توسط وکیل

• به ازای هر موکل یک وکیل گرفته می ‌شود و امکان گرفتن یک وکیل برای هر دو طرف نمی ‌باشد.

در صورت داشتن حق طلاق از طرف زوج و حضور نداشتن زوج در جلسه مشاوره و قرارداد با وکیل، حتما زوجه باید وکالت طلاق از زوج را داشته باشد. در غیر اینصورت حضور زوج نیز اجباری می باشد.

 

 

نکات مهم در مدت زمان طلاق توافقی

 

• در ابتدا باید یکی از زوجین و یا هر دوی آنها در سامانه مداخله در طلاق مرکز بهزیستی ثبت نام نمایند. پس از وارد کردن مشخصات خود و همسرشان برای مشاوره در یکی از مراکز بهزیستی وقت بگیرند.

• پس از تعیین جلسات مشاوره که این جلسات معمولا در حدود 45 روز طول خواهد کشید. پس از شرکت در حدود 5 جلسه مشاوره، گزارشی از سوی مراکز مشاوره به دادگاه مبنی بر عدم توافق زوجین ارائه می شود. این گزارش به گواهی عدم انصراف از طلاق معروف می باشد.

تعداد جلسات معمولا 5 جلسه است. تعداد این جلسات و همچنین فاصله مابین آنها کاملا به شرایط زوجین و تشخیص کارشناسان و مشاوران بستگی دارد.

• لازم به ذکر است حضور زوجین و شرکت در تمامی جلسات مشاوره الزامی است. بدون ارائه حضور در جلسات مشاوره، صدور گواهی عدم انصراف از طلاق و پس از آن ثبت دادخواست طلاق و در نهایت اخذ رای دادگاه امکان پذیر نخواهد بود.

 

https://silverbookco.com/